Suosittelijat:


Marja


Kehoni reagoi herkästi erilaisin kireyksin ja kivuin työn tuomaan näyttöpäätetyöskentely kuormitukseen hyvästä ergonomiasta ja aktiivisesta vapaa-ajan liikunnasta huolimatta. Olen jo useamman vuoden ajan pitänyt huolta kehostani ongelmatilanteissa, sekä ihan ennaltaehkäisevästi käymällä Teuvon huollossa säännöllisesti. Triggerpisteiden hoitoyhdistelmä manuaalisesti ja neuloilla on erittäin tehokasta ja huomattavasti kivuttomampaa kuin pelkkä manuaalinen käsittely. Teuvon vahvaa ammattitaitoa ja asiakaslähtöistä työotetta voin ilolla suositella kaiken ikäisille ja kuntoisille!

Niklas Räsänen, ammattinyrkkeilijä
 

Olen käynyt Helsingin keho ja hyvinvoinnin hieronnassa jo vuosia ja olen todella tyytyväinen saamaani hoitoon sekä palveluun. Hierojani Teuvo on asiantunteva ja osaa hommansa erittäin hyvin.
Urheilun, kuntoilun ja arjen rasittamat lihakset tarvitsevat ehdottomasti huoltoa, joten suosittelen tätä palvelua ihan jokaiselle.

Saavutukset:
-Suomenmestaruus 2013
-SM 2. (2012 ja 2011)
-Ruska-turnaus 1. (2011 ja 2010)
-Geebee-turnaus 2. (2010)
-SM 3. (2010)

Siirtynyt ammattilaiseksi syksyllä 2013. Toistaiseksi 17 ottelua, joista 14 voitettuja
(15(8KOs)-2-1).
 

 


Kirsti


Hoito hyvä, kyllä neuloissa on tehoa ja kunnon hieronta lopuksi. On auttanut moneen vaivaan, esim. selkään ja kaularangan siirtymäänkin. Kiitos Teuvo ammatillisesta hoidosta.


Ilkka

 

Olen intohimoinen pallolajien harrastaja ja työkseni vietän paljon aikaa päätelaitteella. Minulla on myös alttius saada niska-/hartiajumeista voimakasta päänsärkyä. Etsin pitkään tähän apua ja löysin sen Teuvosta. Nyt käyn säännöllisesti hänen hoidettavanaan ja Teuvo on isona osana mahdollistamassa tehokasta työsuoriutumistani ja mahdollisuuttani liikkua aktiivisesti. Teuvon triggerihieronta ja neulat todella toimivat ja suosittelen Teuvon palveluita ihan jokaiselle.