Suosittelijat:

Niklas Räsänen, ammattinyrkkeilijä
 

Olen käynyt Helsingin keho ja hyvinvoinnin hieronnassa jo vuosia ja olen todella tyytyväinen saamaani hoitoon sekä palveluun. Hierojani Teuvo on asiantunteva ja osaa hommansa erittäin hyvin.
Urheilun, kuntoilun ja arjen rasittamat lihakset tarvitsevat ehdottomasti huoltoa, joten suosittelen tätä palvelua ihan jokaiselle.

Saavutukset:
-Suomenmestaruus 2013
-SM 2. (2012 ja 2011)
-Ruska-turnaus 1. (2011 ja 2010)
-Geebee-turnaus 2. (2010)
-SM 3. (2010)

Siirtynyt ammattilaiseksi syksyllä 2013. Toistaiseksi 17 ottelua, joista 14 voitettuja
(14-2-1 (8KO)).
 

Nea-Amanda Heinola, kilpauimari

Olen käynyt Teuvolla hierottavana ja huoltamassa lihaksia monen vuoden ajan. Olen todella tyytyväinen hoitoihin ja palveluun. Uutena tullut neulaus on vähentänyt tuskailua jumien availussa, joten voin itsekin neulakammoisena suositella. Teuvo on todellakin asiantuntija hommassaan.
Harrastan kilpauintia, joten muun muassa olkapäät ovat kovalla rasituksella. Kun kerron missä kohdassa kehossani olen tuntenut kipua, niin löytyy syy mistä ongelmaa hoidetaan. Nyt ei ole olkapäätkään olleet niin usein kipeänä Teuvon ammatillisen hieronnan ansiosta.
Yhteistyömme sujuu hyvin ja voin suositella Helsingin Keho & Hyvinvoinnin hierontaa ihan jokaiselle.

Saavutukset:
-Siirryin aikuisten sarjaan vuonna 2018
•    SM mitalit:
o    Nuorten SM mitaleita 25 kpl
o    Aikuisten SM mitaleita 21kpl

- Nuorten EM pronssi 2016 pitkällä radalla 50m vapaauinnissa, sekä siitä myös nuorten suomen ennätys
- Pohjoismaiden mitaleita: 9 kpl
- 11 nuorten Suomen mestaruus kultaa,  kisaennätys 50m vapaauinnissa, sekä 4 aikuisten SM kultaa


Markku

Olen ollut liikunnan sekakäyttäjä koko ikäni, mutta jostain ihmeellisestä syystä johtuen erilaiset pienet lihasvaivat jaloissani ovat alkaneet viime vuosina silloin tällöin vaivaamaan, sekä hankaloittamaan liikuntaharrastuksiani. Lihashuollon osalta olin tullut pitkään toimeen mm. omatoimisen venyttelyn avulla, mutta ikä tuntui ajavan ohi venyttelyn tuoman helpotuksen lihaskireyden kohdalla? Etenkin jalkojeni ajoittaisista lihasongelmista johtuen hakeuduin poikani suosituksesta Teuvon luokse apua hakemaan. Teuvo löysi heti ensimmäisellä kerralla syitä ja seurauksia jalkojeni lihasongelmiin. Teuvon ammattitaidon ansiosta sain sekä nopean että nyt voinee jo sanoa myös pysyvän avun lihasongelmiini. Yhteistyömme on jatkunut tätä kirjoittaessani jo toista vuotta ja toiveenani on, että yhteistyömme jatkuu pitkään myös tästä eteenpäin.